logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us
 

Bas Pauw

Stel jezelf voor in 60 tekens

Ik ben Bas Pauw, 28 jaar en woon gelukkig in Amsterdam. Afgelopen 2,5 jaar klantmanager geweest bij Minc Mijdrecht, maar nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik zoek een baan in een uitdagende omgeving waar ondernemen en ontwikkeling worden gestimuleerd. Naast werken loop ik graag hard, trek erop uit met het liefst een zeilboot of kook ik graag voor vrienden.

Wat wilde je als kind later worden?

Als kind wilde ik vroeger F-16 piloot worden bij de Luchtmacht. Dit heb ik ook geprobeerd toen ik 17 was, maar helaas na 4 testdagen in de simulator te horen gekregen dat ik 1,5 jaar moest wachten omdat zij mij nog niet volwassen genoeg vonden. Daarbij ook meteen het antwoord op de volgende vraag.

Van welke fout in je leven heb je het meest geleerd?

Ik heb destijds niet 1,5 jaar gewacht, maar ben toen gaan studeren. Met terugwerkende kracht heb ik daarvan het meest geleerd, namelijk dat je op die leeftijd zeker, maar in het algemeen moet kiezen voor dingen die je leuk vind en niet de gebaande paden bewandelen.

Ben je een solist of een teamplayer en waarom?

Ik ben 100% een teamplayer, omdat ik energie, plezier en voldoening haal uit het samenwerken en interacteren met andere mensen. Gedeeld geluk is dubbel geluk.

Hoe krijg je jou boos?

Laat ik maar eerst vertellen dat ik helemaal niet snel boos ben, dat gebeurt misschien 1x per jaar, maar dan ben ik wel echt boos. Dat gebeurt alleen maar als mensen te snel negatief oordelen over andere mensen zonder het hele verhaal te weten of wanneer er iemand onrecht wordt aangedaan.

Wil jij ook aan het woord? Laat het ons weten.
Facebook