logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us
 

Dennis Gerkes

In de gesprekken die ik voer, stel ik altijd veel vragen. Ik maakte een bloemlezing van deze vragen. Elke maand beantwoordt een professional uit mijn netwerk vragen uit deze lijst.

Deze keer is Dennis Gerkes aan het woord: student en enthousiast voetbaltrainer. Een nationaal voetbalteam voor mensen met een lichamelijke beperking opzetten is zijn ambitie. Iemand tips? Stuur me een bericht.

Stel jezelf voor in 60 tekens

Dennis Gerkes, student, sporter, voetbaltrainer en evenementenorganisator.

Wat beweegt jou om iedere dag uit bed te komen?

Wat mij beweegt om elke dag uit bed te komen is de gedachte dat ik (misschien) een verschil kan maken in de wereld van het aangepast sporten waardoor ik mensen kan helpen. Het gaat mij erom dat ik iets neer kan zetten waar ik later trots op kan zijn, maar ook iets dat het leven van anderen op een positieve manier heeft verandert.

Wat houd je nu het meest bezig?

Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding Sport, Management en Ondernemen. Daar ben ik druk mee. Daarnaast voetbal ik en geef ik voetbaltraining aan de jeugd.

Waarom werk je nu waar je werkt?

Ik kijk even vooruit: na mijn studie hoop ik een team om me heen te hebben verzameld dat mij gaat helpen met het opzetten van het eerste nationale voetbalteam voor mensen met een lichamelijke beperking.

Waar hoop jij over 5 jaar te staan?

Over vijf jaar hoop ik het eerste nationale voetbalteam voor mensen met een lichamelijke beperking er staat en eventueel ook in andere landen is opgericht. Daarnaast ben ik bezig met de voorbereidingen voor een sportcomplex om mensen met een lichamelijke beperking te begeleiden naar een topsportcarrière.

Wil jij ook aan het woord? Laat het ons weten.
Facebook