logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us

Heb jij 2019 al in beeld?

Heb jij 2019 al in beeld?

Net terug van vakantie… de pepernoten liggen alweer in de winkel en gaandeweg worden de eerste plannen voor kerst en oudejaarsavond gesmeed. Daar wil je nog niet aan denken. Tóch staat het nieuwe jaar voor de deur. Over een kleine 90 dagen is het 1 januari 2019 en dan moeten de goedgekeurde jaarplannen, targets en doelen op de plank liggen. En dat is nog niet alles. Alles uitstippelen is een ding, jouw team, afdeling of organisatie meekrijgen een tweede. Het zou fijn zijn als ook zij zich verantwoordelijk voelen voor de plannen en doelen en hun wensen kenbaar maken. Hoe je dat voor elkaar krijgt lees je hieronder.

Simpel
In de praktijk vraag je iedereen per mail naar input voor het jaarplan en ga je zelf aan de slag om er chocola van te maken. Vaak is dat een proces van trekken en leuren. Dat kan anders. De belangrijkste voorwaarde is dat je letterlijk tijd vrijmaakt om met elkaar, je team, afdeling of organisatie, in gesprek te gaan over de wensen en doelen voor 2019. Tijd om van eenieder te horen welke wensen en plannen er zijn en welke bijdrage men daaraan kan leveren. Zo wordt het jaarplan niet alleen jouw plan, maar een plan van iedereen. Het resultaat is dat zichtbaar wordt wat ieders individuele bijdrage en uitdaging is en waar de gezamenlijke uitdaging ligt. Hoe fijn is dat?

Heb jij het lef om stil te gaan staan?
Door heel simpel tijd vrij te maken om met elkaar gericht in gesprek te gaan kom je versneld tot een concreet stappenplan. Heb jij het lef om stil te staan en nu al naar 2019 te kijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij begeleiden jullie graag.

    Facebook