logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us

Jij bent de baas!

Jij bent de baas!

Verlangend kijken we uit naar de zomer, de tijd dat alles bloeit en dat je kan genieten van wat er is. Lekker mijmeren en kletsen met familie en vrienden in de zon. Vaak is het iets rustiger op je werk. Dus ook tijd om stil te staan. Stil te staan bij wat je bezighoudt, in de weg zit, bij je wensen en dromen.

Tijd voor Summer school Auxine!

Wil jij een boost geven aan je persoonlijke ontwikkeling? Ga je in het voor- of naseizoen/jaar met vakantie en is het in de maanden juli en augustus iets rustiger op je werk? Visie – Focus – Resultaatgerichtheid – controle – vertrouwen – hulp vragen – helder communiceren – leidinggeven – oog en oor voor je organisatie….. Allemaal thema’s waar je “iets mee wil”? Meld je dan aan voor de Summer school van Auxine. Het programma Persoonlijk leiderschap: jij bent de baas! in 8 weken in plaats van 8 maanden.

Voor wie?

Voor iedereen die het lef heeft om stil te gaan staan om de volgende stap in zijn persoonlijke ontwikkeling te zetten.

Investering

€ 3200 inclusief BTW.
Voor een intensieve en inspirerende bijeenkomst, inclusief koffie/thee, lunch en materiaal.

Aanmelden

Klaar om je verder te ontwikkelen? Stuur een e-mail met daarin je contactgegevens.

Miriam Jonker

“Inzicht geven, structuur bieden, helderheid scheppen, inspireren en stimuleren met het oog op maximaal haalbare resultaten is wat ik graag doe. Samen zetten we in op haalbare doelen die via een praktische en planmatige aanpak bereikt kunnen worden.

Miriam Jonker begeleidt jonge professionals in hun persoonlijke ontwikkeling en op het gebied van leiderschap. Het motto is: ‘Heb jij het lef om stil te gaan staan?’ Kortom, ben je bereid om tijd en aandacht in je persoonlijke ontwikkeling te investeren? Ja? Dan ben je bij Auxine aan het juiste adres.

Facebook