logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us
 

Katinka van der Velden

Katinka van der Velden

Stel jezelf voor in 60 tekens

Katinka van der Velden, ondernemer, moeder, paardenfan, coacht graagondernemers op financieel vlak en krijgt energie van nieuwe ondernemingen opzetten, zoals nu met Debby Kroon: Thuishulp Amstel, Vecht en Venen.

Wat wilde je als kind later worden?

Ondernemer, dat was heel duidelijk. Van jongs af aan wist dat ik ondernemer wilde worden. Door mijn bijbaantjes en tijdens mijn studie werd dit nog duidelijker, een groot bureaucratisch- en hiërarchische geleid bedrijf en ik zullen geen goede match zijn. Ik wilde het zelf doen!

Wat houd je nu het meest bezig?

Balans zoeken tussen de verschillende rollen: ondernemer met twee ondernemingen, vrouw en moeder. Daarnaast nog tijd voor familie, vrienden en hobby ‘s vrijmaken. Mijn man heeft een drukke internationale baan en wij zitten allebei barstensvol ambitie. Het lukt nu redelijk door trial en error: wij sturen bij waar nodig. En ik doe in ieder geval zoveel mogelijk dingen, waar ik energie van krijg. Wat energie kost besteden we (waar mogelijk) uit. Zo zijn we nu op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen in het huishouden.

Waarom werk je nu waar je werkt?

Tijdens mijn minor ondernemerschap schreef ik een ondernemingsplan over financieel advies aan ondernemers. Ik werd gegrepen door wat je kan doen met sturen op basis van cijfers. Zo ben ik gaan werken in het administratieadvieskantoor van mijn moeder. Na een half jaar was duidelijk dat ik mede-eigenaar zou worden en dat we wilden groeien.

Waar hoop jij over 5 jaar te staan?

Over vijf jaar staat er een gebalanceerd en goed draaiend team in het administratiekantoor welke perfecte service levert voor al onze klanten. Daarnaast leveren we bij Thuishulp Amstel, Vecht en Venen gecontracteerde thuiszorg met een vast team & zzp’ers. Is ons werkgebied verder uitgebreid en het belangrijkste: krijgen onze cliënten nog steeds de best mogelijke zorg die ze nodig hebben.

Wil jij ook aan het woord? Laat het ons weten.
Facebook