logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us

Koers bepalen

Koers bepalen

Heb jij het lef om even stil te staan? Dat is het motto van mijn coaching. Stilstaan om te kijken wat nodig is om verder te komen…

Zit jij op je plek in je huidige functie? Werk je volledig vanuit je kracht? Waar liggen kansen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Loopt alles lekker in je team? En waar droom je van? Deze vragen bepalen je koers en kun je alleen beantwoorden als je de tijd neemt om even stil te staan. Heb je daar het lef voor? Dan heet ik je van harte welkom. 

Stilstaan is de ultieme stap vooruit. Toen ik dertien jaar in het onderwijs gewerkt had, maakte ik een pas op de plaats, waarna ik overstapte naar het bedrijfsleven. Een bewuste keuze; ik wilde me verder ontwikkelen tot strategisch communicatieadviseur en coach met mijn bedrijf Auxine, wat ‘groeistof’ betekent.

Recent ben ik, na bijna twintig jaar Auxine, opnieuw stil gaan staan. Wat doe ik het liefst? Wat wil ik laten zien? Hoe doe ik dat? Een kort en intensief coachingstraject bracht mij naar de kern van mijn werk: het coachen en begeleiden van jonge managers. Zowel één-op-één als in teams, van een enkele sessie tot een programma Persoonlijk leiderschap. De groeistof Auxine deel ik graag met (jonge) talenten.

Met dit blog wil ik jou hierover persoonlijk informeren. Daarnaast wil ik je uitnodigen om ook even stil te gaan staan. Ben je daar aan toe? En heb je het lef? Of ken je iemand die stil wil gaan staan?

Facebook