logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us
 

Melanie Dalebout

Stel jezelf voor in 60 tekens

Mijn naam is Melanie Dalebout. Ik ben 26 jaar. Ik ben freelance filmmaker/content creator. Ik focus mij met mijn bedrijf vooral op online video op social media en vloggen. Daarnaast heb ik sinds 2019 ook een vaste baan bij de gemeente waar ik ook werk als content creator. Een nieuwe kans waar ik veel ervaring uit hoop te halen wat ik weer mee kan nemen naar mijn eigen bedrijf. En daarnaast ben ik ook nog kunstenares en maak ik schilderijen.

Wat wilde je als kind later worden?

Ik wilde vroeger als kind de geest van Aladdin worden. Dus je zou kunnen stellen dat ik al vrij ambitieus was hahah. Daarna heb ik ook heel lang gedacht dat ik niet oud zou worden. Omdat ik het me gewoon niet kon voorstellen om een normale baan te hebben. Want dat was wat ik alleen maar kende door de mensen om me heen, en wat je op school leert. Pas op latere leeftijd kreeg ik mee dat je ook van je hobby je werk kan maken. En zo ging ik werk wel leuk vinden.

Van welke fout in je leven heb je het meest geleerd?

Ik heb een tattoo die zegt ‘ Never A Failure, Always A Lesson ‘. Omdat fouten mij eerst alleen maar frustreerden. Maar die tattoo helpt mij herinneren om er een les uit te trekken en door te gaan. De grootste fout die ik heb gemaakt is dat ik mijzelf ging aanpassen aan wat ik dacht dat mensen van mij verwachten. En vooral ook aan wat ‘normaal’ is. Nu heb ik juist het gene wat mij anders maakt omarmd. En gebruik ik het om mijn merk te versterken.

Wat zou je doen met 1 miljoen?

Met 1 miljoen zou ik alleen nog maar video’s en kunst maken die ik zelf wil. Eigen projecten waar ik mijn hart in kan stoppen. En heerlijk dat geld dan echt helemaal niks uitmaakt.

Waar word je gelukkig van?

Dat is een vraag die ik mezelf de laatste tijd vaak stel. Over het algemeen ben ik een gelukkig mens. Maar wat zijn de uitschieters en hoe kan ik er voor zorgen dat ik dat nog vaker in mijn leven en werk terug kan laten komen? Als ik denk aan mijn meest gelukkige momenten van de afgelopen jaren, zijn het vaak momenten die eerst heel eng lijken. Dingen waar je jezelf onwijs in het diepen gooit maar je er zo’n onverwachte mooie ervaring aan overhoud. Waar je als persoon van groeit en waar je weer een mooie herinnering aan overhoud.

Wil jij ook aan het woord? Laat het ons weten.
Facebook