logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us

Wat zijn jouw speerpunten voor 2020?

Wat zijn jouw speerpunten voor 2020?

Voor je gevoel is de zomer net voorbij… Met de eerste kerstspullen in de winkel gaan we richting het eind van 2019. Daar wil je vast nog niet aan denken. Tóch staat het nieuwe jaar sneller voor de deur dan je denkt. Over 12 weken is het 1 januari 2020 en dan moeten de jaarplannen, targets en doelen bekend zijn. Alles uitstippelen is één ding, jouw team, afdeling of organisatie meekrijgen een tweede. Het zou fijn zijn als iedereen zich verantwoordelijk voelt voor de plannen en doelen en zijn wensen kenbaar maakt. Hoe je dat voor elkaar krijgt lees je hieronder.

Simpel: maak tijd
In de praktijk vraag je iedereen per mail naar input voor het jaarplan en ga je zelf aan de slag om er wat van te maken. Vaak is dat een proces van trekken en leuren. Dat kan anders. De belangrijkste voorwaarde is dat je letterlijk tijd vrijmaakt om met elkaar, je team, afdeling of organisatie, in gesprek te gaan over de wensen en doelen voor 2020. Tijd om van eenieder te horen welke wensen en plannen er zijn en welke bijdrage zij daaraan kunnen leveren. Zo wordt het jaarplan niet alleen jouw plan, maar een plan van iedereen. Het resultaat is dat zichtbaar wordt wat ieders individuele bijdrage en uitdaging is en waar de gezamenlijke uitdaging ligt. Je plan op tijd klaar. Rust in je hoofd. Hoe fijn is dat? 

Heb jij het lef om stil te gaan staan?
Door heel simpel tijd vrij te maken om met elkaar gericht in gesprek te gaan kom je versneld tot een concreet stappenplan. Heb jij het lef om nu al naar 2020 te kijken? Neem dan contact met mij op om te kijken hoe we dat samen aanpakken. Ik begeleid jou en je team graag.

Facebook