logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us
 

Miriam Jonker

Inzicht geven, structuur bieden, helderheid scheppen, inspireren en stimuleren met het oog op maximaal haalbare resultaten is wat ik graag doe. Samen zetten we in op haalbare doelen die via een praktische en planmatige aanpak bereikt kunnen worden.

Groei en ontwikkeling vormen een rode draad door mijn loopbaan. Begeleiden van mensen en organisaties is mijn lust en mijn leven. Communiceren met kinderen van Thomas Gordon, was een van mijn favoriete boeken tijdens het begin van carrière in het onderwijs. ‘Kijken en luisteren naar wat er gezegd wordt achter de boodschap’ is inmiddels een van mijn kernkwaliteiten. Na 13 jaar onderwijs koos ik voor het communicatievak. Mijn liefde voor orde en structuur brengen in chaos, visie ontwikkelen en die vertalen naar de dagelijkse praktijk heb ik daar verder ontwikkeld. Het begeleiden van twee grote fusies van woningcorporaties was een geweldige ervaring. In 1999 begon ik voor mezelf met Auxine. In eerste instantie met strategisch communicatieadvies. Al snel ging ik ook mensen coachen: daar kwamen onderwijs en communicatie bij elkaar. Mijn adviesstijl is ook
coachend: ik adviseer altijd om minimaal twee keer per jaar stil te staan en ‘boven het project/proces’ te hangen om te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat nodig is om verder te komen. Dat laatste heb ik verheven tot mijn motto in coachen.

En privé? Ik woon in Vinkeveen, ben trotse moeder van twee prachtige kinderen, die ook bewust kiezen voor groei en ontwikkeling in hun loopbaan. Ik hou van zee en strand en heb een huis in een bergdorpje in Spanje. Boeken, kunst, de natuur, koken, filosofie en vooral mensen zijn mijn inspiratiebron. Golf is mijn sport. Mijn handicap is dat ik erg omgevingsbewust ben, waardoor de focus op de bal soms in het gedrang komt. Ik geniet enorm van buiten zijn. Mijn droom is om ook in Spanje te coachen. Bijvoorbeeld een groepje uit Nederland dat daar een versneld traject doet of Nederlandse managers die in Spanje werken.

Heb jij het lef om even stil te gaan staan?
Facebook