logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us

Zomaar een zomermiddag

Zomaar een zomermiddag

Verlangend kijken we uit naar de zomer, de tijd dat alles bloeit en dat je kan genieten van wat er is. Lekker mijmeren en kletsen met familie en vrienden in de zon. Vaak is het iets rustiger op je werk. Dus ook tijd om stil te staan. Stil te staan bij wat je bezighoudt, in de weg zit, bij je wensen en dromen.

Tijd voor Summerschool Auxine!

Tijd nemen, omdat het kan. Alleen of in een kleine groep stil staan, bij:

    1. Jouw grenzen: hoe zeg ik NEE!
    2. Jouw balans
    3. Jouw droom

Gun jezelf een middag vrij deze zomer!

Jouw grenzen: hoe zeg ik NEE!

Een middag stilstaan bij grenzen. Waar ligt jouw grens? Merk je meteen dat iemand jouw grens over gaat, of juist later als het al gebeurd is? Hoe bewaak je je grenzen en hoe stel je ze? Vragen waar we in een kleine groep naar kijken naar aanleiding van voorbeelden uit jouw leven. Het resultaat is zicht op je grenzen en handvatten hoe je je grens bewaakt, met behoud van een goede relatie.

Jouw balans

Voelt je leven als een evenwichtsbalk waar je nauwelijks op kan blijven staan? Wanneer ben jij in balans en hoe blijf je in balans? Alles is voortdurend in beweging, dus echt in balans blijven zal lastig zijn. Het mooiste is als je net als het tuimelaartje weer in het midden komt als je uit balans bent. Het resultaat is dat jij weet wat je nodig hebt om balans te vinden en/of te houden.

Jouw droom

Mijmeren aan de waterkant, liggend in de zon of onder een boom. De zomer is een mooie tijd om te dromen. Wat wil je eigenlijk echt? Heb je een droom en denk je dat die toch nooit uit zal komen? Gun jezelf de tijd om daar eens bij stil te staan. In een kleine groep mag je je droom uitspreken en onderzoeken hoe die eruit ziet. Samen maken we een plan voor de eerste stap om je droom te verwezenlijken.

Voor wie?

Voor iedereen die het lef heeft om stil te gaan staan om de volgende stap in zijn persoonlijke ontwikkeling te zetten.

Investering

€ 175 exclusief BTW.
Voor een intensieve en inspirerende bijeenkomst, inclusief koffie/thee, lunch en materiaal.

Aanmelden

Klaar om je verder te ontwikkelen? Stuur een e-mail met daarin je contactgegevens.

Miriam Jonker

“Inzicht geven, structuur bieden, helderheid scheppen, inspireren en stimuleren met het oog op maximaal haalbare resultaten is wat ik graag doe. Samen zetten we in op haalbare doelen die via een praktische en planmatige aanpak bereikt kunnen worden.

Miriam Jonker begeleidt jonge professionals in hun persoonlijke ontwikkeling en op het gebied van leiderschap. Het motto is: ‘Heb jij het lef om stil te gaan staan?’ Kortom, ben je bereid om tijd en aandacht in je persoonlijke ontwikkeling te investeren? Ja? Dan ben je bij Auxine aan het juiste adres.

Facebook